Kadastrale kaart rapport

kadastrale kaart rapport

Een van die zaken die je tegen betaling kunt downloaden via kadastralekaart.com is een kadastrale kaart rapport, een kaart die je eventueel nog uit kunt breiden met een luchtfoto. Voor het kadastrale kaart rapport betaal je nog geen acht euro. Daarvoor krijg je wel officiële data, data dus waar je echt iets voor hebt. En om de prijs die voor de download gevraagd wordt hoef je het niet te laten.

Behalve gewoon leuk haal je praktische en belangrijke informatie binnen via kadastralekaart.com

Behalve dat het leuk is om op de kadastrale kaart van ons land naar provincie- en gemeentegrenzen te kijken en te ontdekken waar de perceelsgrenzen lopen waar je huis op staat, tegen betaling kun je echter meer producten afnemen, producten die je meer informatie geven. Een daarvan is het kadastrale kaart rapport dus. Dat rapport laat je de ligging van een perceel in de omgeving zien. Je ontdekt zo de kadastrale perceelgrenzen, je krijgt perceelnummers en een overzicht van de belangrijkste bebouwing op een perceel. Je krijgt op deze manier dus relevante informatie over een perceel en de objecten die zich op de percelen bevinden. Je krijgt een omgevingskaart van de omgeving van het perceel, zoals je ook kennis kunt nemen van de kadastrale gemeentenaam, de kadastrale aanduiding en de adressen in het perceel.

Print de gegevens gemakkelijk uit op regulier A4 papier

Het downloaden van de gegevens gaat net als de betaling gemakkelijk en je kunt het rapport prima uitprinten op regulier A4 papier. De data die je downloadt, is officiële data en de meest actuele data. Daar zorgt het Kadaster wel voor. Behalve deze aanvullende dienst kun je ook andere rapporten over bijvoorbeeld hypotheek en bijvoorbeeld vergunningen tegen een kleine betaling simpel downloaden. Dat geldt ook voor een kadastraal rapport met een luchtfoto en eigendomsinformatie.