Een buitenkeuken op maat

buitenkeuken op maat

Dankzij recente omstandigheden zien we veel meer mensen bezig in de tuin en rondom het huis. Lekker vakantie vieren in ‘Hintergarten’ en genieten van het eigen mooie land. Gepaard met deze trend is de groei in het aantal buitenkeukens. Niet alleen de hoeveelheid, maar ook de diversiteit die je in buitenkeukens ziet blijft maar stijgen.  En dat is eigenlijk helemaal niet zo gek. Met een buitenkeuken op maat heb je alle gemakken van binnen maar dan in je serre, overkapping of in het schuurtje. Genieten van de eventuele opties als een build-in koelkast, wijnkoeler, BBQ of kraan. In deze blog ga ik je wat meer vertellen over buitenkeukens en dan vooral buitenkeukens op maat. Direct meer informatie over buitenkeukens op maat, klik dan op de link.

Soorten BBQ’s

Wie denkt aan buitenkeukens, denkt natuurlijk ook aan barbecues. Grote stoere of juist kleine compact. Wat je smaak ook is, er is tegenwoordig voor elke liefhebber wel een barbecue op de markt. Denk bijvoorbeeld aan Eggs, Grandhall, Boretti of Kamado. Allemaal grote jongens in de barbecue wereld. Maar wat hierbij vooral belangrijk is dat de barbecue past bij jou en natuurlijk bij je nieuwe buitenkeuken. Gelukkig kunnen de buitenkeukens zo worden samengesteld dat de barbecue er perfect bij past. Je kunt hem er direct laten inbouwen of als los element erbij nemen. Zo heeft u alles voor de lange zomeravonden op één plek.

Stijlelementen

Een buitenkeuken bestaat uit bepaalde stijlelementen die volledig naar eigen smaak en wens kunnen worden samengesteld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het blad, de materiaalkeuze van het hout en natuurlijk de indeling. De één wil namelijk de spoelbak naast de koelkast en de ander kiest er graag voor om de spoelbak naast de BBQ te zetten.  Wat je keuze ook is, er staat altijd een adviseur voor je klaar om je te voorzien van het beste advies dat bij jou past.

Wil je meer weten over de verschillende stijlelementen voor zowel binnen het huis als buiten het huis, klik dan op de link. Hier kun je meer informatie vinden over accessoires, meubels en inrichting. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huis, laat dan een gratis 3d interieurontwerp maken. Hiermee kun je al een goede indruk krijgen van hoe bepaalde meubels en accessoires zouden staan in jouw woning.